Bli fascinerad på nära håll av en trollkarl till din fest i Stockholm

Efter att ha jobbat som professionell trollkarl i Stockholm och sinneläsare under de senaste sexton åren har jag sett hundratals om inte tusentals platser över hela världen. Från Boston, där jag är baserad, till Singapore, där jag jobbar några veckor en gång per år, och många städer och länder däremellan. En likhet som passerar alla gränser är den konsekventa bristen på kunskap som kunden har vid bokning av levande underhållning. Detta gäller för en av olika typer. (t ex magiker, jonglörer, clowner, etc.)

Street entertainment Cardiff

Nu kan detta förlåtas (i en utsträckning), eftersom de flesta inte har bokat levande underhållning tidigare och vet absolut ingenting om hur processen fungerar. Dessa individer kan förlåtas och vänligen instrueras av den utövande om hur smidig processen kan och borde vara. När du som underhållare jobbar genom en erfaren bokare (t ex någon som arbetar för ett företag som planerar alla stora och små funktioner), är det verkligen ingen ursäkt för dåliga bokningsprocesser. 

Efter att ha pratat med flera artister från alla underhållningsområden har vi kommit fram till en lista med riktlinjer som alla framtida kunder borde ha minst kännedom om innan de anställer professionell underhållning.